Planerad kull 2024


SE VCH NW1 Njupavallens Wittra

och

J FD1 RLD N RLD F River Flames Witty Wildfire Of Ajsu


Kullen kommer att födas hos Anita. Så hör av er i första hand till henne vid intresse

Wittra


SE65501/2020

HD-index 110

HD grad A

Ed ua (0)

Öga ua

PRA-prcd, hereditärt fri

DE, hereditärt fri

CLAM N/N

CDMC N/N

JADD N/N


BPH


Roxy


SE46321/2021

HD-index 97
HD grad A
Ed ua (0)

Öga ua
PRA-prcd, hereditärt fri

DE, hereditärt fri

CDDY N/N

CDMC N/N

CLAM M/N


BPH

Inavelsgrad 0,0%. Preliminärt HD-Index 103


Anitas ord om Wittra


Wittra är en glad, trevlig och lyhörd tik på 3 år. Wittra är en utmärkt
familjehund som är lätt att ha med sig i alla möjliga olika situationer
eftersom hon är så miljöstark.


Döttrarna tränar framförallt trick och rallylydnad och har gått en del kurser i SBK med henne. Jag tränar henne framförallt i apportering, nosework och spår. Wittra har en grym nos och jag känner mig helt trygg och vet att hon alltid gör sitt bästa i arbetet. Hon har stort matintresse.


Under hennes BPH lyckades hon bland annat öppna den tredje burken med godsaker som ska vara omöjligt. Hon är lätt att belöna och motivera. Hon har en bra på- och avknapp och kan växla
mellan aktivitet och passivitet

Ida och Moas ord om Roxy


Roxy är en trevlig hane på 2 år. Han älskar att arbeta och har gjort en hel del tävlingar/prov med sin matte och husse med fina resultat. Han är energisk och viltspontan i jakten.


Ger aldrig upp och är tyst i arbetet. I vardagen är han enkel och går ofta lös på promenader. Tycker om andra hundar och vill inte bråka. Han är social utan att vara översvallande. Lek och mer arbete är den bästa belöningen för Roxy. Han är ingen matgalen hund men gillar godis.


Roxys föräldrar är jaktmeriterade och är båda i elitklass Tollingjaktprov. Hans far Ajax blev kvalificerade till elit redan som 2 åring och har även gått mycket bra på utställning. Roxys mor är även certifierad assistanshund, rallylydnadschampion och tävlar högsta klassen i freestyle och heelwork to music, mm. Längre bak i stamtavlan finns det också många jaktmeriterade hundar.

Förväntnignar på kullen:


Med denna kombination förväntar vi oss friska, trevliga och arbetsvilliga individer. Vi tror att denna kombination kommer att resultera i trevliga familjehundar som förgyller dagarna för sina ägare. En trevlig familjehund, men dock en arbetande sådan. Med arbetande menar jag t.ex.
inom jakt, bruks, lydnad, tjänst eller agility. Vi anser att det är viktigt att hunden får utlopp för sin energi både fysiskt och psykiskt.