Planerad kull 2022

mellan

SE VCH RLD N RLD F Njupavallens Vinnande Vilja

och

J LD Startklass RLD N RLD F RLD A Chrilikas Mission To The Moon


Kullen planeras födas i februari. Vid intresse så hör av er i första hand till Anita som kommer föda upp kullen.


Vilja

SE10921/2019

HD-index 109

HD grad A

Ed ua (0)

Öga ua

PRA-prcd, hereditärt fri

DE, hereditärt fri

MH


Apollo

SE14430/20220

HD-index 100

HD grad A

Ed ua (0)

Öga ua

PRA-prcd, A eller b

DE, hereditärt fri

CEA, Hereditärt fri

JADD, Hereditärt fri

BPH

Inavelsgrad 0,2%. Preliminärt HD-Index 105


Ägare Mariettes ord om Vilja


Vilja är en fartfylld lite tjej som tycker allt vi provar på är skoj. Hon blev viltspårschampion innan hon fyllt 10 månader. Hon tävlas i rallylydnadens avanceradesklass. Hon har även följt med husse på både eftersök på rådjur och duvjakt. Vilja är en väldigt snäll tjej och en fantastisk familjhund.


Viljas mamma Luva är en mycket trygg och trevlig hund, som används i både praktisk jakt och eftersök. Viljas pappa Kenzo var en mycket häftig hane, och en väldigt duktig jaktprovshund. Kenzo har 1:a pris i elitklass tjp och blev tollarmästare 2016.


Vilja är en duktig allroundhund med härligt temprament, arbetslust och samarbetsvilja.


Läs mer om Vilja här.


Ägare samt foton Mariette Hansen

Ägare Moas ord om Apollo


Apollo är en stabil och trevlig hane som jag importerat från Norge som valp. Hans mor är lydnadschampion, tävlar högsta klassen i rallylydnad och har godkänt kvalificeringsprov i jaktapportering. Hans far kommer från Nordamerika och är multichampion i utställning samt har titlar i lydnad och jaktapportering. Apollo tränas och tävlas i lydnad, rallylydnad, viltspår och Tollingjaktprov.


Han har även jobbat som apportör på praktisk fågeljakt. Apollo är social, trevlig och funkar med alla hundar både hanar och tikar. Han älskar att arbeta och vill alltid göra rätt. Han är otroligt viltspontan och bär allt man lägger framför honom. Han är väldigt noggrann i sitt nosarbete där han jobbar effektivt och med mycket dådkraft. En väldigt cool hund som alltid ställer upp på bus, gos och lek. Apollo kan ligga bredvid mig när jag tränar andra hundar hemma utan problem


Läs mer om Apollo här.

Ägare samt foton Moa Rosén