Planerade kullar


Vi tar EJ emot fler intressenter för denna kull.

Planerad kull 2021

SE U(U)CH TJH Njupavallens Troja

och

RLD N RLD F RLD A Vildandens Yankee af Molteli

Troja

SE42992/2016

HD-index 113

HD grad A

Ed ua (0)

Öga ua 2019-07-25

PRA-prcd, hereditärt fri

DE, hereditärt fri

MH


Yankee

SE10626/2017

Ägare: Therese Johansson, Ludvika

HD-index 100

HD grad B

Ed ua (0)

Öga ua 2020-10-05

PRA-prcd, hereditärt fri

DE, hereditärt fri

MH


Inavelsgrad 0,0%. Preliminärt HD-Index 107


Carolines ord om Troja


Troja våran lilla glädje spridare. Familjens gladaste individ det första jag hör på morgonen när jag vaknar är hennes svans mot golvet. Hon är med på allt och gör alltid sitt bästa oavsett om det är skarpt eftersök på försvunnen person eller att leka hämta bollen med våran 2åriga dotter.


Troja är min tjänstehund i hemvärnet och hon är en fröjd att ha med sig på övningar så lätt att anpassa sig och en grym näsa som väldigt få "busar" undankommer. Troja är en mycket stabil tjänstehund, lugn när det behövs men taggar till snabbt när arbete krävs. 


Troja har varit framgångsrik i utställningsringen. Hon är även aktiv och väldigt duktig i nosework. Troja är även tyst och fokuserad i arbete.

Therese ord om Yankee


Yankee bor med mig, husse Fredrik och två små barn. Vi har även ett gäng smådjur och en till hanhund.Yankee är mycket social och umgås gärna med våra kaniner, katter och gillar hundar lika mycket som människor. Yankee är en pärla i skogen och är lika glad i att leta kantareller som att aportera eller ta ett viltspår. Han är stabil i rallylydnad och nosework. Han fungerar bra som draghund med mig på skidor eller dra skrinda och älskar att följa med på en joggingtur. En mjuk grabb som gärna vill vara till lags. Han är miljöstark och är inte rädd för flygande presenningar, åka med i baklastaren, fyrhjuling, kanot eller bo granne med skjutbanan.


Yankee är spontan på vilt.Kullen kommer att födas hos Caroline.